Η τυχαία συνάντηση με την… δεξιά πρωτοψάλτη

Μαστόρια είναι οι ανθρώποι στο δούλεμα το επικοινωνιακό. Έβγαλαν στο δρόμο την Πρωτοψάλτη, να άδει μεταξύ άλλων και το «η σωτηρία της Ψυχής είναι μεγάλο πράγμα…», και το φορτηγό λέει πέρασε, μεταξύ άλλων, όξω και από το Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί βρισκόταν λέει και ο Κούλης, τυχαία πάντα, ο οποίος βγήκε να χαιρετίσει, όλο χαμόγελα και χαρά, την Πρωτοψάλτη. Μαζί του και ο ανιψιός, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η κινητή συναυλία ήταν, λέει, ιδέα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά είχε την τύχη να πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Τυχαία επίσης, εκείνη την στιγμή που η Πρωτοψάλτη …έψελνε σχετικά με «τη σωτηρία της ψυχής», έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία πάντα του χαμογελαστού σωσμένου ψυχικά Κουλη, και καμιά εικοσαριά δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμερες να απαθανατίζουν το μοιραίο για την ψυχική μας υγεία, μουσικό ευτράπελο.

«Την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν “τυχαία” μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου», σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια στη ΝΔ δεν ιδρώνουν από τέτοια όπως και κάποιοι δεξιοί ψαλτάδες σαν την Πρωτοψάλτη ή τον Νιόνιο. Να θυμίσουμε πως περισσότεροι από 12.000 καλλιτέχνες έχουν μένει εκτός του επιδόματος των 800 ευρώ την ώρα μάλιστα που ο χώρο του θεάματος – ακροάματος έχει βρεθεί εκ των πραγμάτων σε αναγκαστική καραντίνα – lockdown. Λεφτά όμως για την επικοινωνία και για κινητές φιέστες υπάρχουν….

Φ.Δ.