«Η Βασίλισσα του Χιονιού» ένα μαγευτικό θέαμα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Βασίλισσα του Χιονιού είναι μια μοναδική multimedia παράσταση βασισμένη σε ένα από τα πιο όμορφα και σημαντικότερα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η παράσταση διηγείται με έναν μοναδικό τρόπο το μαγικό και συναρπαστικό ταξίδι της μικρής Γκέρντα μέχρι την Παγωμένη Χώρα του Χιονιού. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, δοσμένο με ένα φαντασμαγορικό τρόπο από τους καλλιτέχνες των Magic Theatre Serpentes -χορευτές, χορευτές κλασικού μπαλέτου, σολίστ της όπερας, ακροβάτες, εναέριους καλλιτέχνες, πρωτότυπα και πλούσια κοστούμια σε συνδυασμό με εντυπωσιακές βιντεοπροβολές.

Οι Magic Theatre Serpentes δημιουργήθηκαν το 2000 στην Λουμπλιάνα από την multimedia καλλιτέχνη Lidija Bernik. Έχουν εντυπωσιάσει με τη δουλειά τους διεθνώς και έχουν πραγματοποιήσει παραστάσεις σε πολλές χώρες όπως Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Νότια Κορέα, Αμερική, Βραζιλία, Ιαπωνία κ.α.

Οι παραστάσεις τους χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πλούσια μέσα έκφρασης που δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αισθητικό αποτέλεσμα, με πρωτότυπα βίντεο, ιδιαίτερα εντυπωσιακά, πλούσια κοστούμια και μάσκες, με υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες και όμορφη μουσική επένδυση.

Πληροφορίες

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

Τιμές Εισιτηρίων

35€ (23€*), 30€ (23€*), 25€ (18€*), 18€ (10€*), 10€
* παιδικό

Πηγή: thessalonikiguide.gr