Ηράκλειο: Αποθέωσαν τον «Γκεραρντάκη» στο «Γεντί Κουλέ»

Μεγαλειώδεις στιγμές αναβίωσαν απόψε στο «Γεντί Κουλέ», που γέμισε όπως παλιά από χιλιάδες Ηρακλειώτες οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ, τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Οι πιστοί του λαοφιλούς συλλόγου αποθέωσαν τον «Γκεραρντάκη» δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη προς τιμήν του, μεταξύ των «Φίλων του Γκέραρντ» και των «Παιδιών του Γκέραρντ» και, για την ιστορία, έληξε με 3-0 υπέρ των πρώτων. Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Β. Σκουλάς ενώ ο Ψαραντώνης… σκόραρε.

Το σύνθημα «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Oλλανδέ» δόνησε την ατμόσφαιρα, με τη συγκίνηση να διατρέχει κατά… ριπάς εξέδρες και αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Γκέραρντ, παρέα με προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου που πέρασαν από τα χέρια του, αλλά και φίλους.

Κι εκείνος, συντροφιά με τη σύζυγό του, απόλαυσε την «παράσταση» που στήθηκε μόνο γι΄ αυτόν και επιφύλαξε ένα μοναδικό standing ovation στην είσοδο και την αποχώρησή του.

ΑΠΕ