Κ. Ζέρβας: Καλοδεχούμενο οποιοδήποτε χρίσμα ανεξαρτήτως πολιτικού προσήμου

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασιών για τις επόμενες δημοτικές εκλογές εμφανίστηκε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όπως σημείωσε, «το τι θα προκύψει, πόσοι θα φτάσουν στο τέλος, τι πιθανοί συνδυασμοί μπορεί να γίνουν θα το δούμε μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείς για το εάν θα επιδιώξει στήριξη από τη ΝΔ, ο κ. Ζέρβας ανέφερε πως «θα επιδιώξω οποιαδήποτε στήριξη έρχεται από την πόλη και από όλους αυτούς που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για την πόλη. Προηγούνται πάντα οι υποψηφιότητες και από εκεί και μετά το οποιοδήποτε χρίσμα έρθει είναι καλοδεχούμενο αλλά για μένα δεν έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο». «Πρέπει να στηρίζεσαι στους πολίτες και πρέπει να έχεις γνώση των προβλημάτων. Η κομματική ομπρέλα από την μια πλευρά είναι και λίγο παρωχημένη, αλλά πλέον είναι και ένα άδειο πουκάμισο», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε πως η υποψηφιότητά του είναι δεδομένη «ό,τι κι αν συμβεί».

Σε σχέση με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την υποψηφιότητά του και αν υπάρχουν άτομα από το δημοτικό συμβούλιο που συντάσσονται μαζί του, ο κ. Ζέρβας ανέφερε πως «από τη μία μεριά για μένα ήταν άκομψο να απευθυνθώ σε δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε κάποια παράταξη και να τους πω ‘εγώ ξεκινάω κάτι, έλα’ και από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι πρέπει να απευθυνθείς στην κοινωνία των πολιτών». Όπως ανέφερε, δεν αποκλείει δημοτικούς συμβούλους ή ανθρώπους που έχουν μία σχετική εμπειρία, αλλά όπως πρόσθεσε «δεν είναι στο μυαλό μου να κάνω μία μικτή παλαιμάχων».

Για την «κίνηση των 6» ο κ. Ζέρβας ανέφερε πως «ήταν μία παρέα εντός του δημοτικού συμβουλίου με κοινές θέσεις σε σημαντικά πράγματα που έπαιζε σε κάποιο βαθμό και νομίζω ότι θα παίζει μέχρι το τέλος της θητείας την αντιπολίτευση στη διοίκηση του Γ. Μπουτάρη που νομίζω ότι ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της». «Η εξέλιξή της σε μία πιθανή παράταξη προϋπέθετε ότι θα υπήρχε μία ειλικρινής στάση όλων ημών», συμπλήρωσε επίσης, σημειώνοντας πως για τον ίδιο η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε προοπτική.

πηγή: stokokkino.gr