Κ. Ζέρβας: O κομματισμός δεν πρέπει να αλώσει την αυτοδιοίκηση

Τον κίνδυνο ο κομματικός ανταγωνισμός να εκδηλωθεί στις κάλπες των δημοτικών εκλογών και εν τέλει ο κομματισμός να αλώσει την αυτοδιοίκηση, επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά και την ολοκλήρωση της επισημοποίησης των χρισμάτων των μεγάλων κομμάτων.

Ο Κ. Ζέρβας από τους πλέον δραστήριους και κινητικούς υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, που έχει ήδη διανύσει πολλά χιλιόμετρα προεκλογικού αγώνα, αύριο το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΜΘ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου και ανακοινώνει μία ακόμα ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του. Επίσης θα σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που καταγράφουν για την υποψηφιότητα του, όπως βέβαια και το κλίμα του πολιτικού ανταγωνισμού που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στην πόλη.

“Είμαστε η μόνη παράταξη και ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος, που ασχολείται συστηματικά με την ατζέντα της πόλης. Είμαστε η μόνη καθαρά ανεξάρτητη – μη κομματική και αυτοδιοικητική παράταξη. Στόχος μας είναι σε αυτές τις εκλογές – τις δημοτικές – να επικεντρώσουμε στα ανοιχτά ζητήματα της πόλης”, τονίζει στενός συνεργάτης του στο “Dailythess” και αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα επιχειρήσουν να πολώσουν το κλίμα.

“Εμείς λέμε ότι το δημοτικό συμβούλιο να μην γίνει κοινοβούλιο. Μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες για δήμαρχο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται” τονίζει και αναφέρει ότι σύντομα η παράταξη Ζερβα θα λειτουργήσει προεκλογικά γραφεία, ανοιχτά στο κοινό καθημερινά, ενώ οι πρώτες μεγάλες εξορμήσεις θα ξεκινήσουν από το κέντρο και Άνω Τούμπα….