Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά από σκληρές επιθέσεις του πρώτου μέσω Twitter.

Σε νέα ανάρτηση, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι δεν θα γονατίσει να τον εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του κ. Κοτζιά, κατονομάζοντας τον τ. Υπουργό και αποκαλώντας τον ξανά ολετήρα.

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας : «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Οι δηλώσεις Κοτζιά

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος».

Έκτακτη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ κάλεσε ο Καμμένος

Στο μεταξύ, το Σάββατο ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.

«Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.