Καταγγέλλουν την δημοτική τηλεόραση για «ξέπλυμα» του Β. Παπαγεωργόπουλου

Πολλές είναι οι αντιδράσεις από την απόφαση της TV 100 να ανοίξει τα μικρόφωνα της δημοτικής τηλεόρασης στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος να θυμίσουμε έχει καταδικασθεί και έχει εκτίσει φυλακή για την υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έχει κληθεί να τοποθετηθεί στη σημερινή (10/4) εκπομπή της TV100 “De Profundis”, με θέμα μάλιστα το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη. Παρατάξεις της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για προσπάθεια «ξεπλύματος» του πρώην δημάρχου και ζητούν από τον δήμαρχο Κ. Ζέρβα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Άλλοι «καλεσμένοι» της εκπομπής όπως ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος και ο γνωστός νομικός Χ. Βεργούλης, διαχώρισαν τη θέση τους και ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν ενημερωμένοι ότι στην εκπομπή θα παρενέβαινε και ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

«Επειδή δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η συμμετοχή Παπαγεωργόπουλου σε μια εκπομπή της δημοτικής τηλεόρασης ήταν εν αγνοία της διοίκησης της ΔΕΠΘΕ και, συνακόλουθα, της δημοτικής αρχής, θεωρούμε ότι η πολιτική και ηθική ευθύνη για αυτή την επιχείρηση ξεπλύματός του τους ανήκει στο ακέραιο. Πρέπει επιτέλους πολιτικό προσωπικό και πολιτικές συμπεριφορές που μόνο κακό έκαναν στην πόλη να παραμείνουν στο παρελθόν και να μπει τέλος σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια να επιστρέψουν στα πράγματα της πόλης με τη βοήθεια της σημερινής διοίκησης του δήμου, που μοιάζει να ξεπληρώνει με γενναιοδωρία πολιτικά γραμμάτια» τονίζει ενδεικτικά η δημοτική παράταξη, «Πόλη Ανάποδα».

Φ.Δ.