«Κάτω τα χέρια από τον δάσκαλό μου»: Εκδήλωση για τους απολυμένους Τούρκους εκπαιδευτικούς

Oι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών δηλώνουν «Κάτω τα χέρια από τον δάσκαλό μου» και διοργανώνουν κοινή διαδικτυακή εκδήλωση με τους απολυμένους Τούρκους εκπαιδευτικούς αύριο Σάββατο 18/03/2017  στις 7 μ.μ. στο στέκι νεολαίας «Σφεντόνα» στη Θεσσαλονίκη (Συγγρού 24).
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις στο κάλεσμά τους αναφέρουν πως «οι απολύσεις εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων στην Τουρκία από την κυβέρνηση Ερντογάν εντάσσονται στην πολιτική καταστολής του φασιστικού τουρκικού κράτους που διαχρονικά επιδιώκεται όλα αυτά τα χρόνια συνολικά από την άρχουσα τάξη της Τουρκίας. Αποτελεί μέρος των εξελίξεων που τροφοδοτήθηκαν από την εμπλοκή της Τουρκίας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ειδικά στη Συρία και συνέχεια της αιματοβαμμένης τρομοκρατικής εκκαθάρισης κούρδικων χωριών και συνοικιών το πρόσφατο διάστημα».
Τέλος καλούν τον ελληνικό λαό και τους εκπαιδευτικούς να συμπαρασταθούν στον αγώνα για το σταμάτημα των απολύσεων και την επαναπρόσληψη των δημοκρατών Τούρκων εκπαιδευτικών «στον κοινό αγώνα του ελληνικού και τούρκικου λαού ενάντια στον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο».