Κύπρος: Τι έδειξε η νεκροτομή για το ζευγάρι που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι του

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιό του μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι τους στο Στρόβολο της Κύπρου. Τα δύο θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, γεγονός που δείχνει το μένος του δράστη ή των δραστών.

O θάνατός τους οφείλεται σε  αιμορραγικό σοκ που προήλθε από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων. Ο άντρας φέρει μαχαιριές στην καρδιά, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια ενώ η σύζυγός του στον λαιμό και τον θώρακα.

Πρόκειται για 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής και την 59χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι εντοπίστηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από το 15χρονο θετό γιο του ζεύγους που φέρεται να βρισκόταν στην οικία και να διέφυγε στο σπίτι τους.

Μετά και τις πρώτες έρευνες, δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, διερευνά πληροφορία ότι οι βιολογικοί γονείς εντόπισαν τον 15χρονο, τον οποίο το άτυχο ζεύγος είχε ορίσει πρόσφατα ως γενικό του κληρονόμο.

Πηγή: philenews, ΑΠΕ