Κυρανάκης: Πρώτη φορά πρωθυπουργός εφαρμόζει κάτι καλύτερο από αυτό που υποσχέθηκε

Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM” και τους Μάνο Νιφλή και Στεφανία Κασίμη.

“Για πρώτη φορά είδαμε έναν πρωθυπουργό να “αθετεί” προεκλογική του υπόσχεση φέρνοντας κάτι καλύτερο από αυτό που υποσχέθηκε. Οι φορομειώσεις που θα εφαρμοστούν από το 2019 ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη και για εμάς τους βουλευτές. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι οι πολίτες θα δουν σύντομα στα εκκαθαριστικά τους τις πρώτες μειώσεις”, τόνισε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ερωτηθείς για τη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε: “Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πολύ μεγάλη εθνική ήττα, η οποία πλήγωσε όλους τους Έλληνες. Εμείς έχουμε πάρει ψήφο από τον ελληνικό λαό για να τη διορθώσουμε, όχι να την υπερασπιστούμε. Θα δώσουμε μάχη για τα μακεδονικά προϊόντα και για τα σχολικά βιβλία των Σκοπίων, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι αν συνεχιστούν οι αλυτρωτικές συμπεριφορές των Σκοπιανών, η Ελλάδα θα κάνει χρήση του βέτο στην ένταξη των γειτόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.