ΛΑΕ: Τραγελαφικά γεγονότα έλαβαν χώρα στον ΟΛΘ

«Τις γιορτινές αυτές μέρες τραγελαφικά γεγονότα έλαβαν χώρα στον ΟΛΘ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα αναφερόμενη στα όσα διαδραματίστηκαν σχετικά με τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης για την οποία στάλθηκε εξώδικο στη διοίκηση από το ΤΑΙΠΕΔ.
Οπως τονίζει, «οι καρεκλοκένταυροι της Διοίκησης του ΟΛΘ, αφού ξεπούλησαν τον ΟΛΘ, υπηρετώντας πιστά τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης (η οποία τους διόρισε ακριβώς για να υπηρετήσουν αυτήν την «αποστολή»), ήρθαν σε διαφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να μην προχωρήσει η αλλαγή της «κεφαλής» της Διοίκησης του ΟΛΘ, εν όψει της οριστικοποίησης της «πώλησής» του. Μέχρι και εξώδικο τους έστειλε το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΟΛΘ με θέμα τη σύγκληση συνέλευσης, ενώ δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ στο Δ.Σ. του ΟΛΘ, να διαβάσει επιστολή του ΤΑΙΠΕΔ!».
«Αποφασίστηκε η συνέλευση να γίνει στις 25 Γενάρη, και από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΘ, αυτοί που δεν θα έχουν θέση στο νέο, μεταβατικό Δ.Σ. του ΟΛΘ, θα είναι (ποιοι άλλοι;;) οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και του Δήμου! Όλα αυτά θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν εξαιρετικά τραγικά!», αναφέρει.
Τέλος, σημειώνει ως θετικό «την παρέμβαση των εργαζομένων στον ΟΛΘ και την ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΘ και των λιμανιών της χώρας, για παραμονή τους στο δημόσιο, με αυτοδύναμη ανάπτυξη με άμεσες επενδύσεις σε πάγια, υποδομές και προσωπικό» και καταλήγει ότι «η συνέλευση του ΟΛΘ θα γίνει στην… Αθήνα, μακριά από τους εργαζόμενους σ΄ αυτό, και από το λαό της Θεσσαλονίκης», προειδοποιώντας ότι «θα μας βρίσκουν μπροστά τους πάντοτε!».