Μαθήματα ιστορίας από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και τον συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων – ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας, ο οποίος συμμετέχει εθελοντικά, παραδίδοντας θεωρητικά μαθήματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος με διάρκεια 12 εβδομάδων, από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έως τα μέσα Απριλίου 2017. Τις διαλέξεις μπορούν να παρακολουθήσουν 15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοί, κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, από τις 09.00, μέσω του παρακάτω συνδέσμου που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων email μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo τηλέφωνο 2310 840295.