Μαξίμου: Αυτό είναι το μνημόνιο του Κυρ. Μητσοτάκη!

«Μύδρους» κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εκτοξεύει το Μαξίμου, με αφορμή σημερινή συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εφημερίδα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Στη συνέντευξή του, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι στην περίπτωση που το κόμμα του ανέλθει στην εξουσία, θα καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό. Ο πρόεδρος της ΝΔ «εμφανίστηκε για άλλη μία φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός», σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμα ότι «δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ακούμε την πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, πρόταση με την οποία θα καταστεί ουσιαστικά προαιρετική η δημόσια κοινωνική ασφάλιση, κάτι που σημαίνει εκχώρηση μεγάλου χώρου στην ιδιωτική ασφαλιστική επιχειρηματικότητα».

«Με τη συνέντευξή  του, ο κ. Μητσοτάκης μας βγάζει από τον κόπο να αναδεικνύουμε τις ανατριχιαστικές πλευρές της πρότασης του για τη χώρα, αφού το κάνει μόνος του», σχολιάζει το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ακόμα τα εξής:

«Όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κ. Μητσοτάκη ξέρει καλά τι τον περιμένει: απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση. Αυτό είναι το μνημόνιο του κ. Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε για άλλη μία φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός. Μακάρι να έδινε συνεντεύξεις συχνότερα».