Με τον Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου

«Μοιραζόμαστε  ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σε αυτό δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Θεσσαλονίκη να γίνει ένα κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος για το Δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη συνάντηση η οποία διήρκησε περίπου 1 ώρα συζητήθηκαν προβλήματα της πόλης και ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα λύθηκαν από κοινού.

Μετά τη συνάντηση η Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε:

«Όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργαστήκαμε στενά με το Γιάννη Μπουτάρη. Ήταν και μια βαθιά πολιτική συζήτηση, καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την  πόλη, έδωσε μια μάχη, απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη αυτή την προσπάθεια από τις θέσεις που ήμασταν βάλαμε πλάτη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας δήμος που οικονομικά είναι υγιής και θεωρώ ότι θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια μας να μην επανέλθουν στη διοίκηση του δήμου άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να ξανακάνουν «πάρτι».

Μοιραζόμαστε  ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σε αυτό δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Θεσσαλονίκη να γίνει ένα κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων, στο νερό που είναι και το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι αρωγός στην επόμενη διοίκηση του δήμου, οι άνθρωποι του το ίδιο, οι άνθρωποι που προχωρήσανε αυτή την πόλη μπροστά.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η μάχη που δόθηκε ήταν για να ανακτήσει η Θεσσαλονίκη τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα. Αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με τον τουρισμό και την εξωστρέφεια αλλά και με την αποκατάσταση της ιστορικής μνήμης και της ιστορικής αλήθειας.

Προχωράμε μαζί για μια πόλη πράσινη, μια πόλη καθαρή, μια πόλη για όλους, που να χωράει τους ανθρώπους της, που το gay pride δεν είναι το μίασμα ή το ενοχλητικό ζήτημα στην πόλη αλλά είναι ένα στοίχημα βαθιά δικαιωματικό για μια Θεσσαλονίκη για όλους τους πολίτες».