Η «Μιράντα» του «Sex and the city» διεκδικεί το αξίωμα του κυβερνήτη της Ν. Υόρκης

Η δυναμική «Μιράντα» του «Sex and the city», η ηθοποιός Σύνθια Νίξον, ανακοίνωσε την απόφασή της να διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Οπως αναφέρει το BBC, η Νίξον, στα 51 της χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη, δεν θα ήθελα ποτέ να ζω κάπου αλλού, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει. Βαρεθήκαμε τους πολιτικούς που νοιάζονται μόνο για δημοσιότητα και εξουσία».

Επίσης έχει δηλώσει: «Είμαι μια περήφανη απόφοιτος δημόσιου σχολείου και περήφανη μητέρα δύο παιδιών που πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο. Μου δόθηκαν ευκαιρίες που σήμερα δεν δίνονται στα παιδιά της Νέας Υόρκης. Οι ηγέτες μας μας απογοήτευσαν».

Ηταν η «Μιράντα»  από το 1998 έως το 2004 και μάλιστα κέρδισε και ΕΜΜΥ την τελευταία χρονιά, το οποίο της παρέδωσε ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ – τότε απλώς πλούσιος και διάσημος- Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνεται ότι έχει μιλήσει εναντίον του προέδρου ουκ ολίγες φορές.

Η Νίξον δεν είχε ποτέ κάποιο αξίωμα αλλά υπήρξε πάντα ιδιαίτερα δραστήρια πολιτικά. Εχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, είναι ανοιχτά γκέι και παντρεύτηκε τη σύντροφό της το 2012.