Μπέρδεψε την έξοδο με την είσοδο…

Τα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και νωρίτερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.

Ωστόσο πηγαίνοντας προς το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, κατά λάθος κατευθύνθηκε προς την έξοδο της Αγγελάκη, που βγάζει στο Συντριβάνι, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κτίριο διοίκησης. Προφανώς είδε την μεγάλη πορτάρα της πύλης και σκέφτηκε «εδώ είμαστε». Πως λένε μεγάλη πόρτα θα διαβείς; Κάπως έτσι το σκέφτηκε και έβαλε πλώρη για το Συντριβάνι της Αγγελάκης, αλλά φυσικά τον προλάβανε. Λέτε να σκέφτηκε να την κάνει;

Η επίσκεψη πάντως στη συνέχεια έγινε κανονικά, διότι ο πρωθυπουργός βρήκε τον δρόμο για το κτίριο της διοίκησης. Εκεί έξω από τα γραφεία τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Επίσης τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει.

Αμέσως μετά προχώρησε στη αίθουσα συσκέψεων και άρχισε η συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.