Μυστήριο με τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος σε σπίτι Πακιστανών

Mυστήριο καλύπτει την υπόθεση του 34χρονου αρχιφύλακα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Μετά από αντικρουόμενες καταθέσεις, η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει την περίεργη αυτή υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν ένας κάτοικος της οδού Γέμελου άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το διπλανό διαμέρισμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μετέβησαν στο σημείο, αλλά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Τελικά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όπου βρήκαν δεμένο και χτυπημένο έναν συνάδελφό τους. Στον χώρο εντοπίστηκε και μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις υπάρχουν δύο εκδοχές για το πως ο 34χρονος αρχιφύλακας βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Το πρώτο σενάριο λέει ότι ο αστυνομικός αντιλήφθηκε παραβατική συμπεριφορά από τους Πακιστανούς και όταν πήγε να επέμβει, οι Πακιστανοί του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν μέσα στο σπίτι τους.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πακιστανοί ένοικοι του σπιτιού, υποστήριξαν ότι άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους απειλούσαν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή. Αυτοί αντέδρασαν και δύο από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ο εν λόγω αστυνομικός ήταν μέλος της ομάδας που τους επιτέθηκε, αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν όταν οι συνεργοί του κατάφεραν να ξεφύγουν.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 15 προσαγωγές και 4 συλλήψεις για την υπόθεση.