Νέος επικεφαλής στο «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

Ορίστηκε νέος επικεφαλής στο «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, στη θέση του Απόστολου Αντωνούδη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι πολιτικός Μηχανικός, κατοικεί στο Πανόραμα, εκλεγμένος από το 2014. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι το 2017 και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Επίσης μέχρι το 2018 ήταν αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Παροχής Αέριου Θεσσαλονίκης, την περίοδο που προγραμματίστηκαν τα έργα σύνδεσης του φυσικού αερίου στο Χορτιάτη και στο Φίλυρο. Σήμερα είναι αν. μέλος Δ.Σ. στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Έχει μακρά διαδρομή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βασικό στέλεχος του Σπύρου Βούγια το 1998, συνιδρυτής του Δικτύου Κινήσεων Θεσσαλονίκης και της κίνησης Αλλάζουμε την Πόλη  το 2009, στήριξε τον Τάσο Κουράκη για Δήμαρχο και αργότερα τον Τρ. Μηταφίδη.

Ειδικά στο Πανόραμα αντιστάθηκε στην παραχώρηση έκτασης στον Άνθιμο, με επιτυχία, συμμετείχε ενεργά ως Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Πανοράματος, κινητοποίησε κάτοικους για τη λαϊκή αγορά Πανοράματος, βοήθησε αποφασιστικά στο να απομακρυνθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Πυλαιώτικα. Δήλωσε ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει τελική διερεύνηση για τη δυνατότητα επίτευξης συνεργασίας της αντιπολίτευσης.