Ο Χάρης Θεοχάρης προσχωρεί στη ΝΔ – Συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη

Στη ΝΔ προσχωρεί εντός της ημέρας ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Θεοχάρης αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της νέας Δημοκρατίας και στην συνάντηση αυτή να ανακοινώσει την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής την Κυριακή στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στην οποία ανέφερε ότι είναι πολύ κοντά στην πολιτική του σκέψη αυτά που διατυπώνει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προσχώρηση Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία ανατρέπει και την αριθμητική για την ψήφο της συμφωνίας των Πρεσπών, με δεδομένο πως αν ο κ. Θεοχάρης είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα πειθαρχήσει στη γραμμή του κόμματος και θα καταψηφίσει την συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή.

Ο κ. Θεοχάρης θα είναι ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής που προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την Κατερίνα Μάρκου τον Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γιώργο Κάτσιαντώνη.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.