Ο Λάζαρος Ωραιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Νεάπολης – Συκεών δημοσιοποίησε σήμερα ο Λάζαρος Ωραιόπουλος.

«Στις επόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να είμαι στην πρώτη γραμμή μιας κοινής προσπάθειας ενεργών πολιτών, για να αφήσουμε πίσω τις μέρες της κατήφειας και της απαισιοδοξίας στον Δήμο μας και να ξεκινήσουμε μια καινούρια ελπιδοφόρα πορεία. Ζούμε σε εποχή αβεβαιότητας και περιορισμών. Βιώνουμε ημέρες κρίσης . Κρίσης οικονομικών μεγεθών αλλά και αξιών. Νιώθουμε όλοι πιεστικά , ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές, την απουσία προοπτικής. Την έλλειψη ελπιδοφόρου οράματος. Την απώλεια ευκαιριών για Ευημερία και Πρόοδο. Πεποίθηση μας είναι ότι το χαμόγελο και η αισιοδοξία μπορεί να επιστρέψει βήμα- βήμα ξεκινώντας από την τοπική πολιτική ζωή. Η συντήρηση, η στασιμότητα κι η παλαιοκομματική αντίληψη που κυριαρχεί σ’ αυτήν μας προβληματίζει όμως όλους. Κοστίζει σε όλους. Περισσότερο όμως στους νέους και στις νέες του τόπου μας» αναφέρει στη δήλωσή του.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του «απαιτείται μαχητικότητα, όραμα και συστράτευση πολλών και διαφορετικών στην προέλευση τους δυνάμεων που έχουν όμως κοινό στόχο την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αναστροφή της κατάστασης. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα της πρωτοβουλίας μου».

Αναφερόμενος στη σημερινή διοίκηση του δήμου Νεάπολης – Συκεών τονίζει ότι «οι παλιές αντιλήψεις και οι άνθρωποι με καθεστωτική και συγκεντρωτική νοοτροπία δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε αυτόν, ούτε στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Η εποχή της προσφοράς τους πέρασε, οι δυνατότητες τους εξαντλήθηκαν, η φαντασία κι η δημιουργικότητα τους στέρεψε».

«Όχι άλλες λευκές επιταγές. Την καινούρια σελίδα στον δήμο Νεάπολης Συκεών, θα την γράψουμε όλοι μαζί. Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι της πόλης μας, όλοι εμείς και αυτό που κρύβουμε μέσα μας. Το στοίχημα μας είναι να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να το βγάλουν προς τα έξω, να το εκφράσουν και να το καταθέσουν για το καλό του τόπου μας, για το καλό των παιδιών μας» σημειώνει στη δήλωσή του ο Λάζαρος Ωραιόπουλος.