Ο Ψωμιάδης… γκρινιάζει επειδή δεν τον κάλεσαν στην κομματική σύσκεψη της ΝΔ

Χολωμένος για τη μη πρόσκλησή του στην κομματική σύσκεψη της ΝΔ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Πληροφορούμαι από τα ΜΜΕ, πως την προσεχή Δευτέρα 14/1 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ευρεία κομματική σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με παρόντες βουλευτές, πρώην βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κ.α. Μετά από 14 χρόνια ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και 10 χρόνια ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενεργό μέλος της ΝΔ έχοντας ανανεώσει την κάρτα μου ως το 2021, περίμενα το αυτονόητο, να κληθώ σε αυτή την κομματική συνάντηση.  Δυστυχώς καμία πρόσκληση δεν έφτασε στο γραφείο μου» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο “Πανίκας”.

Μάλιστα στην ίδια δήλωση σημειώνει ότι «κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν πάθει το σύνδρομο Αυγενάκη και έχουν ασθενή μνήμη» και υπενθύμισε τις… κολακευτικές  δηλώσεις που έκανε για το πρόσωπό του ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, στις 27 Οκτωβρίου 2015.

«Γιατί το παρελθόν, όσο και αν θέλουν, δεν διαγράφεται, δεν παραγράφεται… Εγώ είχα την τιμή να είμαι στις επάλξεις, μπροστάρης σε κάθε αγώνα, προσέφερα νίκες στη μεγάλη κεντροδεξιά, λαϊκή παράταξη. Άλλοι μπαινόβγαιναν στο κόμμα, υποστήριζαν ¨αντάρτες¨ Περιφερειάρχες, χαρακτήριζαν τη ΝΔ ¨ακροδεξιό μόρφωμα¨ στήριξαν, με κάθε τρόπο, την εκλογή του Μπουτάρη, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα της παράταξης. Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δε ξεχνιέται. Έχουμε να πούμε, ακόμη, πολλά…» καταλήγει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.