Οι φωτογραφίες που Πετσίτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που… εκνευρίζουν τη ΝΔ!

Εδώ και μέρες τα εκδοτικά μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσιεύουν φωτογραφίες του 2015 επιχειρώντας να συνδέσουν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα με τον Μανόλη Πετσίτη πρώην συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον Πετσίτη που από σερβιτόρος με χαμηλό μισθό εξελίχθηκε σε συνεργάτη επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας τη σχέση του με τον υπόδικο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τα χρέη της εταιρείας του ELFE προς τη ΔΕΠΑ.

Άφηναν να εννοηθεί δηλαδή ότι ο Πετσίτης ήταν ο άνθρωπος του Μαξίμου στο πλευρό του επιχειρηματία και πως γι αυτούς τους λόγους ο τελευταίος είχε ευνοϊκή μεταχείριση από την κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τα δεκάδες εκατομμύρια χρεών του προς τη ΔΕΠΑ.

Και επειδή αυτό το αφήγημα δεν ήταν αρκετό τα δημοσιεύματα επανέφεραν στην επικαιρότητα το διαβόητο πλέον ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα το 2013 τις υπεράκτιες εταιρείες Κύπριων δικηγόρων τα Panama Papers ενώ δεν δίστασαν να βαφτίσουν τον Μανόλη Πετσίτη ταμία του Νίκου Παππά βάζοντας στο τέλος κι ένα ερωτηματικό έτσι για την τιμή της δημοσιογραφίας.

Τα ρεπορτάζ ξεκίνησαν από δημοσιεύσεις του ιστότοπου Newsbomb.gr και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ΤΑ ΝΕΑ και ακολούθως ο Φιλελεύθερος αρκούντως βοηθούμενα και από την υποστήριξη της Ν.Δ η οποία με συνεχόμενες ανακοινώσεις ζητούσε απαντήσεις με βάση τις φωτογραφίες του 2015.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν νομίζουμε ότι η Ν.Δ θα εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση σήμερα με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Εφ.Συν.

Ενδεχομένως και ΤΑ ΝΕΑ ή γενικά τα MME του ομίλου Μαρινάκη να μη σχολιάσουν τις εν λόγω φωτογραφίες και η δημοσιογραφική έρευνά τους να εξαντλείται στις φωτογραφίες του Μανόλη Πετσίτη με άλλους επιχειρηματίες και όχι με το αφεντικό τους ή την εμπορική διευθύντρια της εταιρείας που τους εκδίδει.

Την τελευταία ειδικά φωτογραφία θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει και τρυφερή.

Συνεπώς αυτή η αγωνία τους για το ποιος είναι και τι κάνει ο Μανόλης Πετσίτης θα έπρεπε να είχε ήδη απαντηθεί καθώς είχαν τη δυνατότητα όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τις φωτογραφίες της άμεσης ενημέρωσης. Αν βέβαια κάποιος είναι.κακοπροαίρετος θα μπορούσε να ακολουθήσει τη λογική των ΝΕΩΝ ότι όποιος φωτογραφίζεται με τον Μανόλη Πετσίτη αυτόματα συναλλάσσεται και μαζί του…

Θα είχε όντως ενδιαφέρον αν μετά το σημερινό δημοσίευμά η αξιωματική αντιπολίτευση εκδώσει μια ανακοίνωση όπου θα καταγγέλλει τον Μανόλη Πετσίτη ως τον άνθρωπο που κάνει τις δουλειές του Μαξίμου και
με τον κ Β Μαρινάκη!

Διαβάστε περισσότερα στη σημερινή έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών