Οι λεονταρισμοί Καμμένου διαλύουν τους ΑΝΕΛ;

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το εθνικό θέμα», τονίζει ο Καμμένος και απειλεί θεούς και δαίμονες αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών με… καμιά κυβέρνηση.

Διότι έκανε την πατάτα να βγει από νωρίς στο αντάρτικο για το Σκοπιανό και τώρα δεν έχει τρόπο να τα μαζέψει. Εδώ δεν μπορεί να μαζέψει τους βουλευτές του. Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομαδας δεν θα πάει η Κουντουρά που θα λείπει στην Αμερική όπως και ο Τέρενς Κουίκ θα είναι στην Αίγυπτο.

Θα λείπει και ο Ζουράρις που αντιμετωπίζει θέματα υγείας και κινητικότητας. Επί της ουσίας ο πρόεδρος των ΑΝΕλ ελέγχει μόνο τον βουλευτή Αττικής Κώστα Κατσίκη.

Διότι όσοι από τους ΑΝΕΛ μετέχουν στην κυβέρνηση δεν θέλουν ούτε για πλάκα να πέσει η κυβέρνησης. Η Ε. Κουντουρα, υπουργός Τουρισμού, ο Β. Κοκκαλης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η Μ. Κ. Τσαρουχα, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας φέρονται να μην έχουν πεισθεί για το μοιραίο.

Επίσης ο Παπαχριστοπουλος έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και καλεί δημόσια τον Καμμένο να τον διαγράψει ενώ ο Ζουράρις έχει ξεκαθαρίσει ότι κυβέρνηση της Αριστεράς δεν ρίχνει.

Ακόμα και η εξωκοινοβουλευτική  Μαρίνα Χρυσοβελώνη η υφυπουργός Εσωτερικών δηλώνει ότι «αν η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση».

Άντε λοιπόν να δούμε τι θα κάνει ο Πάνος που κακώς βιάζεται να πέσει από νωρίς στην πυρά των εκλογών. Όχι καμένος αλλά καρβουνιασμένος κινδυνεύει να βγει…

Φ.Δ.