Όταν το… Μακελειό συναντιέται με το συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη!

Με αναρτήσεις που θυμίζουν το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου επιτίθεται στην Κατερίνα Νοτοπούλου μέσω των social media υποψήφιος με τον συνδυασμό   “Θεσσαλονίκη Πρώτη” του Πέτρου Λεκάκη.

«Η περίπτωσή του και οι επαναλαμβανόμενες χυδαίες επιθέσεις του εναντίον της Κατερίνας Νοτοπούλου δεν θα μας απασχολούσαν καθόλου αν αυτός ο… κύριος δεν διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών στον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Πρώτη” του Πέτρου Λεκάκη και δεν διαφήμιζε τον εαυτό του ως πρότυπο. Αναρωτιόμαστε αν ο κ.Λεκάκης συμφωνεί με την εξήγηση του υποψηφίου του για το πως “κατάφερε” μια νέα γυναίκα να γίνει υφυπουργός και τώρα υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Λόγος και εικόνα που ταιριάζει στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «εάν ο κ.Λεκάκης και οι άλλες- οι υποψήφιες- οι του ψηφοδελτίου αποδέχονται και ενσωματώνουν την πολιτική πρακτική του εν λόγω, τότε πολύ φοβόμαστε πως η παράταξη τους πρέπει να αλλάξει όνομα. “Σεξισμός Πρώτα”. Αν όχι ,θα πρέπει να τον αποσύρουν τώρα από το ψηφοδέλτιο τους».

Τέλος η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» επισημαίνει ότι «στη Θεσσαλονίκη που όλοι θέλουμε, δεν υπάρχει χώρος για παρόμοιες πρακτικές, ειδικά από ανθρώπους που δηλώνουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν στα κοινά» και υπογραμμίζει ότι «όλοι μας οφείλουμε να απομονώσουμε κάθε είδους ρατσισμό όπου και αν τον συναντήσουμε».

«Επιτέλους ας οικοδομήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει σε αυτήν την πόλη και την ιστορία της. Άλλο το χιούμορ, η σάτιρα και η παρωδία και άλλο να ποδοπατάς χαρακτήρες και να δολοφονείς προσωπικότητες.  Αυτό είναι ωμός σεξισμός» καταλήγει η ανακοίνωση.