Π. Λεκάκης: Δεν μας πτοούν οι απειλές των μηχανισμών ούτε οι σκηνοθεσίες των κομμάτων…

Την παρέμβαση μηχανισμών εξουσίας και κομμάτων, προκειμένου να καμφθεί η υποψηφιότητα του και να διαλυθεί η παράταξη του «Θεσσαλονίκη Πρώτη», κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, εγκαινιάζοντας σήμερα νωρίς το βράδυ το εκλογικό του κέντρο, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Β. Ηρακλείου.

Απευθυνόμενος σε δεκάδες στελέχη και οπαδούς της παράταξης του, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σημαδέψει την παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη», με τις αποχωρήσεις των Γ. Δημαρέλου, Ε. Χρυσίδου, Μ. Πασχαλίδου και Α. Μπαρμπουνάκη. Αναφερόμενος ειδικά στις πρόσφατες μεταγραφές των κ.κ. Χρυσίδου και Πασχαλίδου στην παράταξη της Κ. Νοτοπούλου, ο Πέτρος Λεκάκης μίλησε για μηχανισμούς και εξουσίας που με υποσχέσεις, πιέσεις και  απειλές ακόμα και οικογενειακές και οικονομικές, επιχείρησαν και επιχειρούν να αλλάξουν τα εκλογικά δεδομένα και συσχετισμούς.

«Αυτοί που διαλέγουν τα εύκολα και δεν αντέχουν τον ανήφορο στο καλό και θα ξανανταμώσουμε» είπε και ανακοίνωσε πως την Κυριακή το πρωί θα μεταβεί στο Πρωτοδικείο προκειμένου να καταθέσει το ψηφοδέλτιο της «Θεσσαλονίκη Πρώτη». «Πρέπει να λέμε την αλήθεια και ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεχόμαστε πιέσεις απιο μηχανισμούς εξουσίας και κομματικούς μηχανισμούς αλλά δεν θα ενδώσουμε στα κομματικά παπαγαλάκια. Είτε μας απειλούν είτε βάζουν ανθρώπους να μας απειλούν είτε ακόμα και οικογένειες είτε παίζουν με τη δουλειά των ανθρώπων εμείς δεν κάνουμε πίσω» τόνισε και σημείωσε πως «ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε και δεν χρειαζόμαστε κομματικούς μηχανισμούς και σωλήνες».

Φ.ΔΕΡ.