Π. Ψωμιάδης: Μοναδικός υπεύθυνος για την επίθεση είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης (video)

Ότι ο  «μοναδικός υπεύθυνος» για την επίθεση που δέχτηκς είναι ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης που «προκάλεσε με την παρουσία του» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, καταδικάζοντας ωστόσο τη σωματική βία εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν την επίθεση κατά του δημάρχου, ο έκπτωτος πρώην περιφερειάρχης είχε χαρακτηρίσει «προδότη» τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, αποκαλώντας τον «χολέρα» και κατηγορώντας τον για το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».

«Καταδικάζω και καταδίκασα όλα αυτά που συνέβησαν εις βάρος του κυρίου δημάρχου», είπε σήμερα στο ΑΝΤ1.

«Είμαι κατά της σωματικής βίας, κατά της χειροδικίας (…) θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο. Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», είπε ο πρώην νομάρχης αναφερόμενος σε συνέντευξη του Γ. Μπουτάρη, όπου είχε δηλώσει πως «”χέστηκε” για τον αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει Έλληνες».

Προκλητικός ο Ψωμιάδης: Μοναδικός υπεύθυνος για την επίθεση ο ίδιος Μπουτάρης (βίντεο)

Προκλητικός ο Ψωμιάδης: Μοναδικός υπεύθυνος για την επίθεση ο ίδιος Μπουτάρης (βίντεο)https://left.gr/news/proklitikos-o-psomiadis-monadikos-ypeythynos-gia-tin-epithesi-o-idios-mpoytaris-vinteo

Gepostet von left.gr am Montag, 21. Mai 2018