Παιδική παράσταση από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Στη θεατρική παράσταση Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι, βασισμένη στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς καλεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 (στις 11.30) όλα τα παιδιά το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Παιδιά ηλικίας 2 έως 9 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν την  περιπέτεια του Ζακ του εξερευνητή, που θα τα παρασύρει μέσα σε μια βιβλιοθύελλα, θα τους συστήσει φαντάσματα απ΄ το παρελθόν και το μέλλον και θα τους αποκαλύψει ποιος καθιέρωσε την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Το θεατρικό σχήμα Monstrare ετοίμασε μια περιήγηση στις σελίδες της κλασικής δημιουργίας του Ντίκενς και ξανασυστήνει μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τον Εμπενίζερ Σκρουτζ  και όχι μόνο.

Η παράσταση θα δοθεί στον τρίτο όροφο της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, Θεσσαλονίκη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ένα  κέρασμα θα περιμένει τους μικρούς θεατές.

Συντελεστές: Κείμενο- Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Σχεδιασμός θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Μαργαρίτα Κούτοβα, Μουσική: Κώστας Χατζηγεωργίου Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Λο & Σια, Σχεδιασμός αφίσας: Μάγδα Δήμου. Παίζουν: Αλέξανδρος Καλτζίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα και ο μουσικός: Κώστας Χατζηγεωργίου Διάρκεια: 60′.