Παραιτήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη από περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου

Την παραίτηση της από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, υπέβαλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, με γνώμονα την αποδοτικότερη συνεισφορά της στην δημόσια ζωή, όπως επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση.

Η υπουργός τονίζει ότι , «η ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου κι η βελτίωση της καθημερινότητας και του μέλλοντος των συμπατριωτών μας Ηπειρωτών, απαιτούν τη μέγιστη ένταση των προσπαθειών μας». Παράλληλα υπογραμμίζει πως «όποια πολιτική θέση κατέχει ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς, είναι θέση ευθύνης και δουλειάς» και συνεχίζει:.

«Με μοναδικό γνώμονα τα παραπάνω και την αποδοτικότερη συνεισφορά μου στη δημόσια ζωή, υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Ηπείρου:

«..Οι αυξημένες απαιτήσεις κι ευθύνες των καθηκόντων μου ως υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθιστούν δυσχερέστατη την άσκηση των καθηκόντων μου ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματικότητα που είχε γίνει ορατή, παρά τη θέλησή μου και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής μου θητείας, ως κυβερνητικής εκπροσώπου.