Περιοδεία Καμίνη σε Διαβατά και Χαλάστρα…

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλάστρα, βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης. Η επίσκεψη του βασικά είχε προσωπικό χαρακτήρα. Η  σύζυγος του κατάγεται από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, οπότε το ταξίδι του στο Βορρά είχε κυρίως οικογενειακό σκοπό.

Πάντως δεν ξέχασε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και πως ο ίδιος είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή. Μάθαμε πως συναντήθηκε με στελέχη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, κυρίως από τη Β Θεσσαλονίκης, και μαζί με τον βουλευτή του κόμματος Γιώργο Αρβανιτίδη εθεάθη σε… τσιπουράδικο στο Λαγκαδά.

Επίσης πήγε και στα Διαβατά όπου, σε κεντρική καφετέρια, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και στελέχη της παράταξης του «Επανεκκίνηση».  Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και επισήμανε ότι η «Επανεκκίνηση», πέρα από το γεγονός ότι στηρίζεται επισήμως από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, κατορθώνει να λειτουργήσει διακομματικά και διαπαραταξιακά και συσπειρώνει τις ευρύτερες προοδευτικές δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής. «Αυτό θα φανεί και στην κάλπη» είπε. Ως δήμαρχος Αθηναίων, για να το λέει κάτι θα ξέρει…

Φ.Δ.