Πολιτική εκδήλωση από την Άννα Ευθυμίου

Εκδήλωση πραγματοποίησε η Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η πολιτική της ανάλυση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματικό λόγο του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων τόσο για τα θέματα γενικής πολιτικής όσο και για τα τοπικά ζητήματα της πόλης μας. Οι ερωτήσεις – τοποθετήσεις όσων παραβρέθηκαν ήταν ζωηρές και άκρως ενδιαφέρουσες και ακολούθησε διάλογος γόνιμος και εποικοδομητικός.

Η Άννα Ευθυμίου τόνισε ότι: «το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι η πολιτική είναι μία σχέση αμφίδρομη με τους πολίτες. Την έχουν ανάγκη τόσο όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά όσο και οι ίδιοι οι πολίτες».

Η διαδραστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκε στα πηγαδάκια των προσκεκλημένων «ως κάτι καινούριο και διαφορετικό» αφού τον περισσότερο χρόνο τον είχαν εκείνοι, για να θέσουν τους προβληματισμούς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν άτομα από τον πολιτικό, πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό, δικηγορικό και ιατρικό χώρο. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή από έναν κύκλο εκδηλώσεων με στόχο τη διαδραστικότητα και την ανάδειξη των γενικών και τοπικών πολιτικών θεμάτων από την οπτική πλευρά των πολιτών.