Πρωθυπουργική παρέμβαση για τη δυσοσμία και τη σχολική στέγη ζήτησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης ζήτησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

“Ενημέρωσα διεξοδικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, ζητώντας την προσωπική παρέμβασή του ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και άμεσα να ξεκινήσει η ανέγερση νέων σχολείων. Ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόβλημα, θέτοντας σε προτεραιότητα τη δρομολόγηση της ανέγερσης ενός Δημοτικού Σχολείου στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, ώστε άμεσα να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου” δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το έντονο ενδιαφέρον του πρωθυπουργου.

Παράλληλα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για το φλέγον πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της δυσοσμίας, φαινόμενο που τους τελευταίους μήνες λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, επιβαρύνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας και επιτείνοντας τα φαινόμενα δυσφορίας του τοπικού πληθυσμού.

“Ο πρωθυπουργός στην πρώτη αυτή συνάντησή μας μάς έδωσε το χρόνο να εκθέσουμε διεξοδικά τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, εκφράζοντας μάλιστα τη βούλησή του για την επίλυσή τους. Ευελπιστούμε πως οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε θα υλοποιηθούν άμεσα και πως σύντομα θα έχουμε λύσεις” κατέληξε ο Πέτρος Σούλας.