Σαββατοκύριακο Καινοτομίας στις Αστικές Μεταφορές από τον ΟΣΕΘ

Σαββατοκύριακο Καινοτομίας στις Αστικές Μεταφορές  διοργανώνει ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) σε συνεργασία με το οικοσύστημα καινοτομίας OK!THESS και τη LINK Technologies Α.Ε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση  οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεργασθούν, να σχεδιάσουν, να περιγράψουν και να παρουσιάσουν ιδέες στον τομέα των βιώσιμων αστικών μεταφορών που να μπορούν να μετουσιωθούν σε καινοτόμες επιχειρήσεις και προϊόντα.

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να οργανώσουν ομάδες που θα ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα στο Σαββατοκύριακο με τη βοήθεια έμπειρων συμβούλων και ανθρώπων τις αγοράς, να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κριτική επιτροπή και να διαγωνισθούν για τα χρηματικά έπαθλα αλλά και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε κοινό και πιθανούς επενδυτές και γιατί όχι να την υλοποιήσουν ως επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα χρηματικά έπαθλα θα είναι 900 ευρώ για την πρώτη ομάδα και από 300 ευρώ για τη δεύτερη και την τρίτη. Οι ιδέες – προτάσεις θα κριθούν με βάση τα κριτήρια της Εφικτότητας, της Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας αλλά και της Οικονομικής Βιωσιμότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, οι λεπτομέρειες και οι όροι διεξαγωγής αυτής καθώς και η φόρμα με την αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρεθούν στο σύνδεσμο: https://okthess.gr/en/weekends/

Η εκδήλωση αφορά 60 συμμετοχές για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο ΟΣΕΘ, το OK!THESS και η LINK Technologies Α.Ε. θέλοντας να στηρίξουν την καινοτόμο επιχειρηματικότητα ειδικά στον τομέα των βιώσιμων αστικών μεταφορών υλοποιούν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ευελπιστώντας στη συμμετοχή των ανήσυχων πνευμάτων της πόλης.