Σιγή ιχθύος για το εργατικό ατύχημα στον ΟΑΣΘ

Ατυχημάτων συνέχεια και με τη… «γαλάζια» διοίκηση στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από χθες 38χρονος εργατοτεχνίτης του οργανισμού που τραυματίστηκε ενώ επισκεύαζε λεωφορείο. Το νέο ατύχημα, που σημειώθηκε εντός του αμαξοστασίου και για το οποίο νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν εξέδωσε την παραμικρή ανακοίνωση, σημειώθηκε περίπου στις 11 χθες το πρωί, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία.

Λίγες μέρες πριν, στις 5 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο είχε σημειωθεί ένα άλλο ατύχημα, χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό τότε, όταν ένα αστικό λεωφορείο από «λάθος μανούβρα» βρέθηκε μετέωρο σε τοίχο του αμαξοστασίου.

Τότε η πολιτεύτρια της Ν.Δ. – δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα είχε «σηκώσει» το θέμα, κάνοντας και μηχανική διάγνωση (!) ότι είχαν χαλάσει τα φρένα και κινδύνεψαν εργαζόμενοι.

Αυτά όμως όταν ακόμη υπήρχε παλιά διοίκηση του κ. Παππά, του «συριζαίου». Για το χθεσινό περιστατικό, ωστόσο, που έχει όντως εργαζόμενο τραυματία, με τη νέα διοίκηση του «γαλάζιου» κ. Σκόδρα, σιγή ιχθύος και από τον οργανισμό και από τους ευαίσθητους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας…