Σήμερα η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. “Χριστούγεννα στο Φως” στους Αμπελόκηπους και “Santa Walk” στη Μενεμένη.

Την Πέμπτη το απόγευμα θα κλείσει ο χώρος γύρω από την Πλατεία Επταλόφου για τα “Χριστούγεννα στο Φως”. Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, για να βάλουν τους πολίτες, στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τους μικρούς επισκπέτες! Στις 8 και μισή, έρχεται φωταγώγηση του Δέντρου, ενώ στις 9 το βράδυ θα κορυφωθεί η γιορτή με τη μεγάλη συναυλία των ” ΟΝΙΡΑΜΑ”! Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή. Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.