Στο πλευρό του συζύγου της η Μελάνια Τραμπ

Ως λόγια μεταξύ αγοριών παρουσίασε η Μελάνια Τραμπ, μιλώντας στο CNN, τη σεξιστική συμπεριφορά, σε βίντεο του 2005, του συζύγου της και υποψηφίου των ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.  Η Μελάνια Τραμπ, η οποία έχει αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας κατά την προεκλογική εκστρατεία, υποστήριξε πως ο σύζυγός της μιλούσε «όπως μιλάνε τα αγόρια μεταξύ τους» και ότι καθοδηγήθηκε από τον δημοσιογράφο για να χρησιμοποιήσει βρώμικες κουβέντες. Επίσης είπε ότι η ίδια είχε εκπλαγεί ακούγοντας τον Τραμπ να μιλάει έτσι στο επίμαχο βίντεο.

Σε άλλη της συνέντευξη, στο κανάλι Fox News, ανέφερε πως έχει συγχωρέσει τον σύζυγό της για τις δηλώσεις του στο βίντεο: «Εκείνες οι λέξεις ήταν προσβλητικές και δεν ήταν σωστές. Και μου ζήτησε συγγνώμη. Δέχθηκα τη συγγνώμη του. Και το ξεπεράσαμε», είπε. Όταν ερωτήθηκε αν θεωρεί δίκαιο να ανασύρουν τα ΜΜΕ ή ο σύζυγός της τις κατηγορίες απιστίας του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, σύζυγου της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφιας των δημοκρατικών για την προεδρία, η Μελάνια Τραμπ είπε: «Εφόσον ανασύρουν το δικό μου παρελθόν, γιατί όχι;».

Σχετικά με τις πρόσφατες κατηγορίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ κατά το παρελθόν, η Μελάνια Τραμπ δήλωσε: «Υπάρχουν κατηγορίες, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί τώρα; Γιατί τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές;».