Στρατόπεδο Καρατάσιου: Ζεσταίνουν μηχανές οι μπουλντόζες της «ανάπτυξης»

“Μετά την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι μπουλντόζες της “ανάπτυξης” των ιδιωτικών συμφερόντων αρχίζουν να ζεσταίνουν μηχανές… Αλλά θα βρουν απέναντί τους τις μπουλντόζες – μινιατούρες των μικρών παιδιών, που παίζουν ανέμελα στο πράσινο που τους χάρισε ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή και καθημερινότητα” επισημαίνει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να μπλοκάρει την παραχώρηση του στρατοπέδου Καρατάσιου στο δήμο Παύλου Μελά.

«Αν κάποιος θέλει πράγματι να μάθει τι γίνεται με το στρατόπεδο Καρατάσιου, θα πρέπει απλά να απευθυνθεί στους κατοίκους και τους ενεργούς πολίτες του δήμου Παύλου Μελά» αναφέρει σε δήλωση της η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, και αν. τομεάρχης Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Δώρα Αυγέρη.

«Για να εισπράξει την απάντηση ότι χάρη στην ξεκάθαρη πολιτική βούληση και το μεθοδικό σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δρομολογήθηκαν οι αποδόσεις των στρατοπέδων στην τοπική κοινωνία. Όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη» τονίζει.

«Οποιαδήποτε ερώτηση, με οποιονδήποτε άλλον αποδέκτη, επιστρέφεται λόγω… αναρμοδιότητας. Εν προκειμένω, το έπραξε ο συνερωτηθείς υπουργός Ανάπτυξης! Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στη βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ ότι είναι αναρμόδιος! Μάλλον, όμως, για να σώσει τα προσχήματα ότι δεν πρόκειται να γίνει καζίνο η παιδική χαρά που έχει »καταλάβει”  μέρος του στρατοπέδου. Μετά την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι μπουλντόζες της «ανάπτυξης» των ιδιωτικών συμφερόντων αρχίζουν να ζεσταίνουν μηχανές… Αλλά θα βρουν απέναντί τους τις μπουλντόζες – μινιατούρες των  μικρών παιδιών, που παίζουν ανέμελα στο πράσινο που τους χάρισε ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή και καθημερινότητα» επισημαίνει στη δήλωσή της.