Συλλήψεις για κλοπή, λαθραία τσιγάρα και παράνομα εκδιδόμενες στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις ακολούθησαν χθες για διαφορετικά ζητήματα, όπως κλοπή, σύλληψη διωκομένου, λαθραία τσιγάρα και παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Αναλυτικότερα:

Πραγματοποιήθηκε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου από 75χρονο Έλληνα, ότι πρωινές ώρες χθες, στο κέντρο της πόλης, τρεις άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Επίσης, συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης 64χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 1 έτους φυλάκιση για παράβαση της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Επιπλέον, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες στην περιοχή της Καλαμαριάς και στο κέντρο πόλης, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 22 ετών καθώς κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά 284 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Τέλος, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.