Συλλήψεις για ναρκωτικά, διωκτικά έγγραφα και παράνομα εκδιδόμενες

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά επτά 7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 22χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» απογευματινές ώρες χθες, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες (24-06-2019), 67χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη της για το αδίκημα της Ανθρωποκτονίας.

Τέλος. το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.