Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ροτόντα και στο ΑΠΘ

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ..

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» συνέλαβαν τρία άτομα, έναν Αλγερινό 38 ετών και δύο Έλληνες 18 και 17 ετών, καθώς στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους 38,7 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο προμηθεύτηκαν από κοινού με τον τρίτο από τον 38χρονο.

Παράλληλα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 18χρονος από τη Συρία, ο οποίος λίγο πριν ελεγχθεί από τους αστυνομικούς πέταξε στο έδαφος τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 22,8 γραμμαρίων και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.

Επιπλέον, στην κατοχή του  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμα συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» 26χρονος από τη Συρία, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους 43,7 γραμμαρίων.

Τέλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων 18χρονος επίσης από τη Συρία, λίγο πριν τον αστυνομικό έλεγχο έριξε στο έδαφος  μικροδέμα κάνναβης βάρους 7,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.