Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν σε δύο ξεχωριστές υποθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά.

Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη 65χρονος, ο οποίος κινούνταν με όχημα στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που έγινε στο ύψος της Νέας Απολλωνίας διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνέλαβαν 44χρονο αλλοδαπό σε περιοχή της Καστοριάς.

Μετά από έλεγχο σε ΙΧ που οδηγούσε διαπιστώθηκε μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα και επέδειξε διαβατήριο με σφραγίδα εισόδου, η γνησιότητα της οποίας διερευνάται.