Συνέδριο για το Digital Marketing στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Συνέδριο με τίτλο «Digital Marketing Event», ένα νέο εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing διοργανώνει σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo ο Χρυσός Οδηγός, από τα μεγαλύτερα digital agencies στην Ελλάδα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το εν λόγω event αποσκοπεί στην κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε νέα εργαλεία και πρακτικές, να μάθουν να αξιολογούν και να αξιοποιούν στον βέλτιστο βαθμό τη στρατηγική του Digital Marketing, αλλά και να το συνδυάζουν με παραδοσιακές πρακτικές Marketing, για να απογειώσουν τις προωθητικές τους καμπάνιες.

Στο βήμα του event θα βρεθούν, ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό -ενδεικτικά από Google, Yandex και GRECA- που μέσα από σύντομες παρουσιάσεις θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα ενασχόλησή τους με το Digital Marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες για το event και για τους τρόπους συμμετοχής, πατήστε στο παρακάτω link: https://adsolutions.xo.gr/digital-marketing-event-2017.html