Συνελήφθη στον Εύοσμο 34χρονος που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 34χρονος ο οποίος κατηγορείται για ληστείες σε καταστήματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης διέπραττε ληστείες σε καταστήματα στην περιοχή του Ευόσμου, της Σταυρούπολης και της Χαριλάου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ο 34χρονος  εντοπίστηκε χτες το απόγευμα να κινείται ύποπτα και να περιεργάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 34χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου διέπραξε οκτώ ληστείες σε αρτοζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και κατάστημα ψιλικών στις   περιοχές Ευόσμου, Χαριλάου και Σταυρούπολης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.