Τα ονειρικά ταξίδια στο άπειρο αποτυπωμένα στον καμβά

Εργα εμπνευσμένα από ονειρικά ταξίδια στο Άπειρο (ad  infinitum), σε Νεφελώματα, Γαλαξίες και αστρικά φαινόμενα, δοσμένα με καλλιτεχνική ελευθερία και προσπάθεια απόδοσης της ομορφιάς του άπειρου και της ονειρικότητας του σύμπαντος παρουσιάζει η ατομική Έκθεση Ζωγραφικής της Τάssας Μπιτσάνη – Πέτρου.

Η έκθεση, με τίτλο «Ταξιδεύοντας στο Άπειρο», με 35 έργα μικρών, μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων σε ακρυλικό εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 7 μ.μ.,στον Ιανό, Αριστοτέλους 7, στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου, περιλαμβάνει 35 έργα μικρών, μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων σε λάδι και ακρυλικό, εμπνευσμένα από ονειρικά ταξίδια στο Άπειρο (ad  infinitum), σε Νεφελώματα, Γαλαξίες και αστρικά φαινόμενα.

Πρόκειται για τη 18η ατομική έκθεση της Τάssας Μπιτσάνη–Πέτρου. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απεικόνιση προσώπων, ο ψυχισμός τους και οι εσωτερικές καταστάσεις που απεικονίζονται σε αυτά, όπως και η απόδοση εικόνων από τη φύση, τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμο. Έργα της υπάρχουν στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, στην «Τέχνη» Κιλκίς, στο Ίδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» και σε άλλες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές σε Ελλάδα και Αμερική.

Την εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης θα προλογίσει ο εικαστικός Χρήστος Βενέτης.