Τεχνοκράτες από τα… Lidl και στον ΟΑΣΘ!

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να έκανε λόγο «για διοίκηση τεχνοκρατών στον ΟΑΣΘ» και διάφορες άλλες μεγαλοστομίες που αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη αλλά οι πρώτες αποφάσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου έχουν την ίδια… περπατησιά με αυτή της κυβέρνησης.

Όπως έγινε γνωστό μία από τις πρώτες αποφάσεις του νέου διοικητικού  συμβουλίου είναι να τοποθετήσει «σύμβουλο συντήρησης» στα δύο αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ έναν υπάλληλο με… απολυτήριο λυκείου! Πρόκειται για πρώην μέτοχο που αρχικά είχε προσληφθεί ως φύλακας στη συνέχεια προήχθη σε… γραφιά και μετέπειτα είχε εκλεγεί και στο δ.σ. του Οργανισμού επί διοικήσεως του Χρήστου Στεφανίδη.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η… αντίδραση του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος του οποίου κατά τη διάρκεια της θητείας της διοίκησης του Στέλιου Παππά έθετε ζητήματα αναξιοκρατίας στον ΟΑΣΘ  και ανέφερε ότι «σε ορισμένες νευραλγικές θέσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ΟΑΣΘ επελέγησαν άτομα τα οποία δεν είχαν σχέση με το αντικείμενο και επιπλέον είχαν σαφώς κατώτερα προσόντα από άλλους υποψηφίους».

K.