Η τελική τηλεμαχία σήμερα πριν από την κάλπη της Κεντροαριστεράς

Στη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στους εννιά υποψήφιους αρχηγούς για το νέο φορέα στρέφονται απόψε το βράδυ τα βλέμματα στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Πρόκειται για την τελευταία τηλεμαχία πριν από το άνοιγμα της κάλπης την Κυριακή 12 του μήνα, η οποία θα μεταδοθεί στις 21.00 από την ΕΡΤ 2.

Ωστόσο, τις ερωτήσεις αυτή τη φορά θα υποβάλουν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Συγκεκριμένα, θα συντονίσουν από κοινού οι Δώρα Αναγνωστοπούλου (ΕΡΤ) και Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) και θα ρωτήσουν οι Κάτια Μακρή (Star), Ράνια Τζίμα (Alpha), Αμαλία Κάτζου (Epsilon),  Ιορδάνης Χασαπόπουλος (Mega) και Στεφανία Μουρελάτου (AΝΤ1).
Στο μεταξύ, την Κυριακή η Επιτροπή Αλιβιζάτου πραγματοποίησε τη γενική δοκιμή για την ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Ανοιξε το 85% των εκλογικών κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και περίπου 4.000 εθελοντών για τη στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών. Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. Ας ληφθεί υπόψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των εκλογικών κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή», τονίστηκε σε ανακοίνωση της Επιτροπής.
Όπως έχει αποφασιστεί, θα στηθούν περίπου 900 κάλπες σε όλη τη χώρα, καθώς και σε 11 χώρες της Ευρώπης, στην Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία.