Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 59χρονος που βίαζε και βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά του

Για βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του κατηγορείται ένας 59χρονος που συνελήφθη χτες από τους αστυνομικούς της ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της ανιψιάς του τα έτη 2014 και 2015 όταν το κοριτσάκι ήταν 8 ετών ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 59χρονος βιντεοσκοπούσε τις παράνομες πράξεις του.

Βιντεοσκοπούσε και τους συναδέλφους του!

Χτες οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο χώρο εργασίας του 59χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών αποθηκευτικών συσκευών, καθώς επίσης τρία ρολόγια χειρός και ένα στυλό, που λειτουργούσαν ως μέσα καταγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο εργασίας του και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους, οπότε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο 59χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.