Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 76χρονος που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις εγγονές του

Ένας 76χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τις τέσσερις ανήλικες εγγονές του.

Την καταγγελία για την υπόθεση δέχτηκε αρχικά το Χαμόγελο του Παιδιού οι υπεύθυνοι του οποίου ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές. Ο ηλικιωμένος τελικά εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη περιοχή της Νεάπολης και συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

“Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών. Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες” είχε δημοσιοποιήσει το Χαμόγελο του Παιδιού με σχετική ανάρτηση στο Facebook.