Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρία άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα:

  • Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες Τετάρτη 1 Αυγούστου, στην περιοχή της Σταυρούπολης, 41χρονο αλλοδαπό, καθώς κατείχε 510 πακέτα τσιγάρα και 21 συσκευασίες καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Μεσημβρινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών συνέλαβαν, στην περιοχή των Συκεών, 22χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 151 πακέτα τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, μεσημβρινές ώρες χθες 1 Αυγούστου στο κέντρο της πόλης, 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε 302 πακέτα τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.