Το ΤΕΕ/ΤΚΜ επισκέφθηκε ο Χ. Αηδονόπουλος

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Αναστασία Λοιζάκη, Όλγα Παπαδοπούλου, Μουταφίδου Κατερίνα, Σωκράτη Πίντζα και Δημήτρη Ντάνο.

Ο κ. Αηδονόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΤΕ/ΤΚΜ κ. Πάρι Μπίλια παρουσία του γενικού γραμματέα Γεώργιου Τσακούμη και ενημερώθηκε για τον θεσμικό ρολό του και τις δράσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

«Ακούσαμε με προσοχή τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάσαμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μέσα στην πόλη», δήλωσε ο κ. Αηδονόπουλος.

«Θέσαμε καίρια θέματα του προγράμματός μας όπως η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω αστικών αναπλάσεων, η ανάδειξη του δημόσιου χώρου, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, πεζοδρομήσεις και δενδροφυτεύσεις για εναλλαγή των αέριων μαζών βάσει μελέτης, η δυνατότητα κατασκευής με προβόλους αποβάθρων πλάτους περίπου τριών μέτρων μόνο για βάδην -χωρίς να προκληθεί αλλοίωση της μορφής του θαλάσσιου μετώπου της πόλης», ανέφερε χαρακτηριστικά.