Ξεκινούν οι παιδικές αθλητικές ακαδημίες του ΑΠΘ στη Θέρμη

Αθλητικές ακαδημίες για παιδιά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της, στη Θέρμη διοργανώνει η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δραστηριοτήτων Αθλητισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ λειτουργούν αθλητικές ακαδημίες στα αθλήματα: Κλασικός Αθλητισμός / Στίβος, Ποδόσφαιρο, Αντισφαίριση-Τένις, Καλαθοσφαίριση, Ποδηλασία, Δημιουργική απασχόληση – Μουσικοκινητική Αγωγή, Τοξοβολία-Σκοποβολή, Αναρρίχηση και Σπορ Περιπέτειας, Μοντέρνος Χορός και Tae-kwon-do.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θέρμη αποτελούν ένα πρότυπο πολυχώρο άσκησης και αναψυχής, αφού συνδυάζουν κλειστούς και υπαίθριους χώρους άσκησης, αίθουσες διδασκαλίας και αθλητικά εργαστήρια εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό. Διδάσκουν απόφοιτοι της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με εμπειρία και εξειδίκευση σε προγράμματα άσκησης για παιδιά, που επιβλέπονται από τους Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ.

Στόχος των προγραμμάτων είναι η προώθηση του αθλητισμού στα παιδιά για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η κοινωνικοποίηση, η εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων ζωής, και φυσικά η αναψυχή των παιδιών.

Οι αθλητικές ακαδημίες ξεκινούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές είναι ανοιχτές για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.sporthermi.web.auth.gr/ τηλ. 2310-991871, 2310-991872, φαξ 2310-991873, email: [email protected]